Team Invent4U

30 mei 2016 | Bert Anvelink Team Invent4U

Het team van Invent4U bestaat uit vier door de wol geverfde ondernemers uit Apeldoorn met ieder hun eigen expertise. Samen vormen wij het team dat jou helpt om jouw idee in de markt te zetten.

Bert Anvelink
In eerste instantie ben ik een trotse vader van vijf geweldige kinderen. Daarnaast ben ik nieuwsgierig van aard, dus marktonderzoeker in hart en nieren. Gek op getallen, meningen en achtergronden. Sinds 1998 actief als ondernemer met verschillende hoogtepunten, maar helaas ook dieptepunten. Ik mag graag lezen en naar muziek luisteren, nu vooral weer met echt vinyl. Als maatschappelijk betrokken Apeldoorn ben ik betrokken bij SMC055, TEDxApeldoorn en op sportief vlak bij csv Apeldoorn.
“Ik heb geen speciaal talent, ik ben slechts nieuwsgierig”. (Albert Einstein)

Erwin van Amersfoort
Sportieve levensgenieter en vader van twee dochters. Met zijn eigen bedrijf OneTwoCode bouwt hij sinds 2010 WordPress websites en webshops. Binnen Invent4U houdt Erwin zich bezig met Front-end development, datgene wat zichtbaar is voor de gebruiker. Zijn werkmotto: goed kan altijd beter!

Matthias Sander
Zijn passie voor vormgeving begon al op vroege leeftijd. Sinds 2010 werkt Matthias via zijn eigen bedrijf Visual Trends aan het omzetten van ideeën naar grafische designs en online uitingen, marketingconcepten en social media content. Binnen Invent4U houdt Matthias zich bezig met het vormgeven van de verschillende producten en websites en het vermarkten ervan.

Michiel Pouwels
Back-end ontwikkelaar | Ondernemer bij Priosoft.

Wil je ons persoonlijk leren kennen? Je bent van harte welkom! Wil je koffie of thee?