HBO Stagiaire Applicatieontwikkeling

Gisteravond heb je gesport en dus vandaag de lift genomen. Bij binnenkomst valt meteen weer het adembenemende uitzicht over Apeldoorn op. Dat wordt een mooie dag. Jas ophangen, laptop open en dan eerst een lekkere bak koffie. Samen met Michiel spreek je door wat er vandaag moet gebeuren. Gaaf! Weer een stuk software aanbouwen aan de nieuwste oplossing van Invent4U. Snel aan de slag, voordat je het weet is de dag weer voorbij.

Omdat we anderen graag meenemen in ons verhaal en om alle ideeën aan te kunnen, zijn we op zoek naar enthousiaste stagiaires met passie voor programmeren. Naast de ‘standaard’ talen HTML en CSS ontwikkelen we front-end met Ember, een op Javascript gebaseerde techniek. Back-ends ontwikkelen we op basis van een ASP.NET Web API. Lijkt het je leuk om naast webapplicaties ook Apps of software voor Windows en Mac te ontwikkelen? Deze ontwikkelen we met Ember in combinatie met Cordova en Electron. Ben je niet helemaal bekend met deze technieken? We leren je graag alle ins en outs!

Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats in deze richting? Dan leren wij je graag kennen! Naast het gave uitzicht, leuke collega’s, koffie en veel nieuwe kennis ontvang je uiteraard een stagevergoeding. O, en aan parkeergelegenheid geen gebrek. Kom je met het OV? We houden kantoor naast station Apeldoorn Osseveld. Mooi aanbod toch? Wij horen graag van je! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op óf bel 06 – 36 00 09 12 (Matthias).