Over Invent4U

Wij geloven dat de technologische ontwikkelingen kansen bieden voor iedereen. Dankzij deze ontwikkelingen is het realiseren van jouw eigen idee als online product of dienst bereikbaarder dan ooit. En daar helpen wij jouw graag bij met onze expertise.

Van idee naar resultaat

Wij helpen jou om je idee om te zetten naar een concreet online product. Daarbij zetten wij onze kennis en kunde in op het gebied van:

  1. Analyse (je wilt niet weten wat onze data-strateeg allemaal kan)
  2. Ontwikkeling (wij zijn al in de kuilen gevallen waar jij nu niet meer in valt)
  3. Vermarkten (marketing & verkoop dus)
  4. Financiering (daar hebben we zo onze ingangen voor)

Zo werken we van idee naar (online) resultaat.

Profiteer van onze expertise

Jij profiteert op meerdere vlakken wanneer je met ons in zee gaat. Allereerst zijn wij alle vier al jaren ondernemer en hebben samen alle aspecten van het ondernemerschap ervaren. Daarnaast vind je bij ons belangrijke expertise op het gebied van:

  • Marketing
  • Data-analyse
  • Webontwikkeling
  • (Grafische) vormgeving
  • Ontwikkeling van apps

Zowel op strategisch als uitvoerend niveau staat Invent4U jou bij.

Hoe is Invent4U ontstaan?

Als gelijkgestemde geesten zagen wij dat veel ondernemers tegen nogal wat deuren opliepen bij de ontwikkeling van hun ideeën. Slimme ideeën strandden omdat de bedenkers zelf niet de mogelijkheden hadden om hun ideeën volledig uit te werken en te vermarkten. Door onze krachten te bundelen weten wij die deuren te openen voor jou. Zo helpen wij om mooie ideeën daadwerkelijk te realiseren.

Het team

Het team van Invent4U bestaat uit 4 door de wol geverfde ondernemers, ieder met hun eigen expertise. Van marketing en strategie tot websites en apps bouwen, wij kennen het klappen van de zweep. Die expertise staat tot jouw beschikking om jouw idee in de markt te zetten.