Over Invent4U

Invent4U bestaat uit zelfstandige specialisten met ieder hun eigen passie in de online wereld. Concepting, design, ontwikkeling en marketing. Deze facetten zijn vertegenwoordigd en worden optimaal benut in het ontwikkelen van online oplossingen.

Van idee naar online oplossing

Samen werken we ideeën uit tot online producten en diensten. We geven ideeën vorm, ontwikkelen ze tot een perfecte oplossing en zorgen ervoor dat de doelgroep ervan hoort en hier gretig van gebruik wil maken.

Productontwikkeling

Een gat in de markt of een probleem waarvoor nog geen (online) oplossing is gevonden. Dat vormt de basis voor onze online oplossingen. We bekijken of er vraag is naar de bedachte oplossing en of er misschien soortgelijke producten en oplossingen te vinden zijn. Geloven wij erin? Pas als hier een “GO” uitkomt gaan we verder met de uitvoering.

Een idee moet vorm krijgen, je moet een beeld krijgen bij het eindproduct. Voordat er ook maar één letter code op het scherm komt ligt er een grafisch ontwerp. Een gedetailleerde weergave van het idee. In de ontwikkelfase wordt het idee omgebouwd naar een online oplossing. De grafische designs vormen de basis. Functionaliteiten worden uitgewerkt en toegevoegd. Het idee wordt een online oplossing.

Met een oplossing anderen kunnen helpen en er geld mee verdienen is gaaf. Alle mogelijke kanalen en middelen worden ingezet om de oplossing groots weg te zetten. Of juist klein in een bepaalde branche, als dit de beste strategie is.